Govinda Skrobia z tapioki bio, 330 g

Drobno zmielona do gotowania i pieczenia

13,32 zł 14,99 zł -11%

(40,36 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 330 g

Jeszcze 9 sztuk dostępnych w magazynie

Dostawa do wtorek, 17 czerwca, jeśli zamówienie zostanie złożone do poniedziałek do 00:00 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Bezglutenowy zagęszczacz
  • Z korzenia manioku
  • Bez smaku

Nr art.: GOV-H111, Zawartość: 330 g, EAN: 4038507009116

Kupowane często z Govinda Snack Balls czekolada-wiśnia, bio, 100 g

Govinda Skrobia z tapioki bio, 330 g 13,32 zł (40,36 zł / kg)
Govinda Snack Balls czekolada-wiśnia, bio, 100 g 11,75 zł (133,20 zł / kg)
Cena całkowita: 25,07 zł
Opis

Skrobia z tapioki jest wytwarzana z korzenia manioku południowoamerykańskiego. Korzeń manioku jest naturalnie bezzbożowy, bezglutenowy i bez smaku. W postaci drobno zmielonej doskonale sprawdza się zatem jako środek wiążący do pieczywa bezglutenowego, ale także do sosów, zup, kremów i wszelkiego rodzaju deserów.

Marki: Govinda
Dieta: Wegańska, Wegetariańska, Bezglutenowa
Właściwości produktu: Bez oleju palmowego, Bez dodatku cukru, wegański, wegetariański, bez glutenu
Instrukcje dotyczące przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Producent: Govinda Natur GmbH, Joseph-Monier-Straße 12, 67433, Neustadt an der Weinstraße, Niemcy, www.govinda-natur.de
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania 1499 / 358 kj / kcal
tłuszcz <0,5 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe <0,1 g
węglowodany 89 g
  w tym cukier 3,4 g
białko 0,2 g
sól <0,01 g
Składniki

100 % skrobia z tapioki[1]

  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Govinda Skrobia z tapioki bio

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Skrobia z tapioki bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder