BioKing Alfa Alfa proszek bio, 400 g
Delikatnie zmieloaą lucerna wysokiej jakości
136,00 zł
(340,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Drobny, pełnowartościowy proszek
- Z naturalnie suszonych nasion lucerny
- Idealny jako dodatek
- Certyfikat ekologiczny
- Wegański
- Wegetariański
Nr art.: PL-100102, Zawartość: 400 g, EAN: 9120013230025
Opis
Lucerna jest wysokiej jakości produktem naturalnym, który od wieków jest ceniony w świecie arabskim. Pełnowartościowy proszek spożywczy jest wytwarzany z suszonych nasion lucerny podczas delikatnego procesu mielenia w temperaturze poniżej 30°C.
Zalecane spożycie:
jako posypka:
Dodaj 1-2 czubate łyżeczki (2 x ok. 4 g) dziennie do sałatki, warzyw gotowanych na parze, musli, sosów lub zupy.
w napojach:
Idealny również do dodawania do wody, soków owocowych i warzywnych lub jogurtu.
jako herbata:
Umieść czubatą łyżkę stołową w garnku z zimną wodą o pojemności filiżanki, zagotuj na wolnym ogniu, odcedź, a następnie pozostaw na 10 minut. Słodzić miodem lub cukrem do smaku.
Uwaga dla alergików:
Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, soi i sezamu ze względu na produkcję.
Marki: | BioKing |
---|---|
Rodzaje produktów: | Mikroalgi |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Wegański, Wegetariański |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1528 / 365 kj / kcal |
Tłuszcz | 12,8 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2,2 g |
węglowodany | 10,6 g |
w tym cukier | 2,1 g |
białko | 37,1 g |
Błonnik | 29,3 g |
sól | <0,25 g |
Zawartość
Zawartość | na 8 g |
---|---|
witamina E | 2,1 mg |
witamina k | 23 mg |
Żelazo | 2,5 mg |
miedź | 0,1 mg |
molibden | 40 µg |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla BioKing Alfa Alfa proszek bio
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Alfa Alfa proszek bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Ayurveda101:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 6.000 art.