Klasyczna Ayurweda Cały organiczny anyż
Anyż do kuchni
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Dobra nuta do curry
Przyprawa pochodzi z południowych Chin, Indii, Wietnamu, Laosu, Filipin i Karaibów. Chiny znają i cenią anyż gwiazdkowy jako przyprawę i roślinę leczniczą od 5000 lat. W Indiach i Chinach kapsułki są popularną przyprawą do drobiu i dań mięsnych.
Anyż do kuchni
W kuchni zachodniej anyż gwiaździsty stosuje się w całości lub w zmielony, zwłaszcza w świątecznej piekarni - czysty lub zawarty w przyprawach. Równie dobrze komponuje się z powidłami śliwkowymi, kompotem jabłkowym lub budyniem.
Marki: | Klasyczna Ayurweda |
---|---|
Rodzaje produktów: | Pojedyncza przyprawa |
Koncepcja: | Vata, Kapha |
Alergeny - bez: | Bezglutenowe, Bez laktozy |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Wegański |
ocen klientów po polski dla Klasyczna Ayurweda Cały organiczny anyż
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Cały organiczny anyż", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
- Skóra jest odzwierciedleniem Twojego ducha - jakim typem jesteś?
- "Sól" życia z perspektywy ajurwedyjskiej
- Ponowne odkrycie powolności - pozostań z duchem w równowadze
- Ajurwedyjskie potrawy - zdrowe ajurwedyjski ryż pikantny.
- Cukrzyca - tysiącletnie mądrości przeciw nowoczesnej chorobie populacki ludzkiej