Herbaria Mieszanka przypraw "Petit Chef" bio, 75 g

Dla kuchni prowansalskiej

38,99 zł

(519,87 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy )

Zawartość: 75 g

Jeszcze 4 sztuki dostępne w magazynie

Dostawa do wtorek, 4 listopada, jeśli zamówienie zostanie złożone do niedziela do 23:59 godz..

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Do ratatouille
  • Nadaje się również do ryb i mięsa
  • Idealna do kuchni śródziemnomorskiej

Nr art.: XPI-HK-5004647, EAN: 4021269108517

Kupowane często z Herbaria Bio Za'atar - przyprawa w puszce, 25 g

Herbaria Mieszanka przypraw "Petit Chef" bio, 75 g 38,99 zł (519,87 zł / kg)
Herbaria Bio Za'atar - przyprawa w puszce, 25 g 25,99 zł (1 039,60 zł / kg)
Cena całkowita: 64,98 zł
Opis

Zmysłowe warzywa i styl życia krajów śróziemnomorskich już od dawna nas, mieszkańców Półncy, magicznie przyciągały. Arcydzieła przypraw od Herbaria zdobyły Południe dla nas.

Przyprawa do zup warzywnych, ratatouille, gulaszu i sosów do makaronów. Doskonała dla dań kuchni śródziemnomorskiej. Pasuje również do filetów z ryb i mięsa.

Wskazówka przygotowania: "Petit Chef" posypać podczas duszenia. Przy krótkim smażeniu krótko przed końcem.

Marki: Herbaria
Właściwości produktu: Bez syntetycznych barwników, bez wzmacniaczy smaku, bez konserwantów, bez sztucznych aromatów
Instrukcje dotyczące przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Producent: Herbaria Kräuterparadies GmbH, Kirchdorfer Str. 14a, 83052, Bruckmühl, Niemcy, www.herbaria.com
Składniki

sól kamienna, pomidory[1], papryka[1], Thymian[1], prażona Cebula[1], pietruszka[1], pieprz czarny[1], rohrzucker[1], oregano[1], bakłażan[1], czosnek[1]

  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobne produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Herbaria Mieszanka przypraw "Petit Chef" bio