Mąki - różne rodzaje
Mąka z ciecierzycy, migdałów, konopi, kokosa, pszenicy, żyta czy orkiszu. Bez względu na to, czy jest to produkt bezglutenowy, czy nie, w naszym asortymencie na 100% znajdziesz to, czego szukasz.
-
Ölmühle Solling Mąka migdałowa częściowo odolejona, 500 g
- Idealna do delikatnych herbatników
- Wykonana z nieprażonych migdałów
- Około 12% oleju migdałowego
-
Sapore di Sole Bio mąka ryżowa pełnoziarnista - bezglutenowa, 350 g
- Alternatywa dla mąki o delikatnym smaku
- Idealna do pieczenia i zagęszczania
- Delikatnie mielona kamieniem i bezglutenowa
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Ölmühle Solling Mączka z dyni częściowo odolejona, 500 g
- Z nieprażonych nasion dyni
- Około 10% -12% oleju z pestek dyni
- Doskonała do panierowania
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Ölmühle Solling Mąka lniana częściowo odolejona (Naturland), 500 g
- Z uznanego rolnictwa ekologicznego
- Orzechowy smak
- Do pieczenia
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
Ölmühle Solling Mąka sezamowa, częściowo odolejona (Targi Naturland), 500 g
- Bezglutenowa
- Ostrożnie przetworzona
- Idealna do płatków śniadaniowych i deserów!
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka teff, bezglutenowa, 350 g
- Delikatnie orzechowa i aromatyczna
- Do pieczenia i gotowania
- Bogata w białko i składniki odżywcze
-
Ölmühle Solling Mąka z nasion winogron częściowo odolejona, 500 g
- Około 5% oleju z pestek winogron
- Z czerwonych i białych winogron
- Tłoczona na zimno
-
Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odolejona, 500 g
- Około 15% oleju orzechowego
- Idealna do ciast
-
Govinda Mąka z pestek winogron bio, 200 g
- Wysoka zawartość OPC
- Ponad 50% błonnika
- Niska zawartość sodu i bezglutenowa
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z amarantusa, bezglutenowa, 350 g
- Orzechowy, delikatny smak
- Do pieczenia i gotowania
- Naturalnie bezglutenowa i bogata w składniki odżywcze
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z komosy ryżowej, bezglutenowa, 350 g
- Do pieczenia i gotowania
- Bomba witaminowa z dużą zawartością substancji odżywczych
- Naturalnie bezglutenowa
-
Bioenergia Organiczna mąka z babki jajowatej, puszka, 400 g
- Zmielone łupiny nasion babki jajowatej
- Pochodzenie: Indie
- Pakowne w Austrii
-
Ölmühle Solling Mąka kokosowa częściowo odolejona, 500 g
- Wykonane ze świeżego miąższu kokosowego
- Około 7% oleju kokosowego
-
Alnatura Bio mąka sojowa, 300 g
- Delikatny smak własny
- Właściwości wiążące
- Wegańska, bezglutenowa, bogata w białko
-
Sapore di Sole Bio mąka z prazbóż - Romagna typ 1, 1 kg
- Prazboża z regionu Emilia Romagna
- Do ciasta na makaron, słodkich i pikantnych wypieków
- Bogata w błonnik i smaczna
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka konopna, bezglutenowa, 350 g
- Aromatyczny, orzechowy smak
- Zawiera wiele witamin i kwasów omega
- Do słodkich i pikantnych wypieków
-
Bioenergia Mąka kasztanowa Bio, 300 g
- Zawiera potas i magnez
- Idealna do pieczenia i jako składnik wielu potraw
- Słodko-orzechowy w smaku
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
-
Bioenergia Organiczna mąka z nasion konopi, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Orzechowy smak
- Do pieczenia, gotowania
-
Raab Vitalfood GmbH Organiczna mąka z nasion winogron, 300 g
- Delikatne tłoczenie na zimno
- Może być mieszana z inną mąką
- Z pomysłem na przepis
Wszystkie ceny zawierają VAT