Rośliny strączkowe - różne rośliny strączkowe do kuchni ajurwedyjskiej

W Ajurwedzie rośliny strączkowe są uważane za najważniejsze źródło pożywienia i są najważniejsze, jeśli chodzi o dostawców białka. Od ciecierzycy, różnych rodzajów soczewicy i słodkiego łubinu, przez soję i groszek, po szeroką gamę fasoli — mamy wszystko, czego potrzebujesz, aby zwiększyć zawartość białka. Z naszych produktów stwórz pożywne dania, na przykład pyszne sałatki z soczewicy Dhal, ostre papryczki chili lub rozgrzewające zupy.

Rośliny strączkowe: 51 artkułów

Filtry

Wszystkie ceny zawierają VAT

W Ajurwedzie rośliny strączkowe są uważane za najważniejsze źródło pożywienia i są najważniejsze, jeśli chodzi o dostawców białka. Od ciecierzycy, różnych rodzajów soczewicy i słodkiego łubinu, przez soję i groszek, po szeroką gamę fasoli — mamy wszystko, czego potrzebujesz, aby zwiększyć zawartość białka. Z naszych produktów stwórz pożywne dania, na przykład pyszne sałatki z soczewicy Dhal, ostre papryczki chili lub rozgrzewające zupy.