ZAGLER MÜSLIBÄR Musli jagodowe Crunchy Bio, 500 g
Pyszna i owocowa mieszanka
36,99 zł
(73,98 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Chrupiące pełnoziarniste płatki orkiszowe
- Udoskonalone jagodami
- Bez rodzynek i orzechów
- Certyfikat ekologiczny
Nr art.: XPI-ZMB-HB500, Zawartość: 500 g, EAN: 9120009600344
Opis
Ta mieszanka musli w pyszny sposób łączy w sobie jagody, wanilię i orkisz. Naturalny miód kwiatowy sprawia, że płatki te są przyjemnie słodkie. Bez orzechów i rodzynek - idealne na dobry początek dnia.
Uwaga: Przechowywać dobrze zamknięte, w suchym miejscu i chronić przed ciepłem.
Marki: | ZAGLER MÜSLIBÄR |
---|---|
Rodzaje produktów: | Musli, płatki śniadaniowe i owsianka |
Postać dawkowania: | Artykuły spożywcze |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Bez pszenicy |
Składniki
- 41% Pełnoziarniste płatki orkiszowe [1]
- Surowy cukier trzcinowy [1]
- nieuwodorniony tłuszcz palmowy [1]
- płatki kokosowe [1]
- 6% dmuchane ziarna orkiszu [1]
- 5% mąka orkiszowa [1]
- 3% kawałki jagód liofilizowane [1]
- 3% miód kwiatowy [1]
- mielone laski wanilii bourbon [1]
- woda
- sól kuchenna
- z kontrolowanych ekologicznych upraw
Jagody nie pochodzą z Austrii. A - zawiera zboża zawierające gluten
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
zawartość energetyczna | 1930 / 461 kj / kcal |
tłuszcz | 18 g |
w tym tłuszcze nasycone | 11 g |
węglowodany | 63 g |
w tym cukier | 26 g |
białko | 8,1 g |
błonnik | 7,2 g |
sól | 0,13 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla ZAGLER MÜSLIBÄR Musli jagodowe Crunchy Bio
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Musli jagodowe Crunchy Bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Ayurveda101:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 6.000 art.