Govinda Chufli Tibet Bio

Śniadanie z migdałów ziemnych

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Chufli Tibet to starannie prażony i drobno zmielony jęczmień o aromacie kawy słodowej. Jęczmień jest podstawowym pożywieniem Tybetańczyków. Chufli Tibet ma wyjątkową słodycz dzięki bogatym w błonnik migdałom ziemnym i ma lekko orzechowy smak. Daktyle i śliwki zapewniają wspaniały smak.

Krótki czas przygotowania

  • bez pszenicy z jęczmieniem
  • bez dodatku cukru
  • bogaty w minerały
  • bogaty w błonnik

Opcje przygotowania:

  • Na jedną porcję 4 łyżki Chufli zalać ok. 100ml gorącej lub zimnej wody, wmieszać rozdrobnionego banana, aby osłodzić - gotowe.
  • 4 łyżki Chufli ugotować w ok. 200 ml wody lub mleka, zdjąć z ognia i pozostawić do namoczenia na 5 minut. Zetrzeć i dodać jabłko.
  • Idealny na śniadanie lub kolację, jako przekąska oraz jako prowiant na podróże i wędrówki.

Można dodać dowolny posiekany owoc, rozdrobnione ziarna kakaowe Govinda lub orzechy.

Wskazówka: dodać szczyptę kardamonu i kurkumy.

Marki: Govinda

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Govinda Chufli Tibet Bio

1 recenzja klienta w innym języku

4,7 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
2 (66%)
4 gwiazdki
1 (33%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

3 oceny

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Klienci, którzy nabyli "Chufli Tibet Bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder