Govinda Chufli Tibet Bio
Śniadanie z migdałów ziemnych
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Chufli Tibet to starannie prażony i drobno zmielony jęczmień o aromacie kawy słodowej. Jęczmień jest podstawowym pożywieniem Tybetańczyków. Chufli Tibet ma wyjątkową słodycz dzięki bogatym w błonnik migdałom ziemnym i ma lekko orzechowy smak. Daktyle i śliwki zapewniają wspaniały smak.
Krótki czas przygotowania
- bez pszenicy z jęczmieniem
- bez dodatku cukru
- bogaty w minerały
- bogaty w błonnik
Opcje przygotowania:
- Na jedną porcję 4 łyżki Chufli zalać ok. 100ml gorącej lub zimnej wody, wmieszać rozdrobnionego banana, aby osłodzić - gotowe.
- 4 łyżki Chufli ugotować w ok. 200 ml wody lub mleka, zdjąć z ognia i pozostawić do namoczenia na 5 minut. Zetrzeć i dodać jabłko.
- Idealny na śniadanie lub kolację, jako przekąska oraz jako prowiant na podróże i wędrówki.
Można dodać dowolny posiekany owoc, rozdrobnione ziarna kakaowe Govinda lub orzechy.
Wskazówka: dodać szczyptę kardamonu i kurkumy.
Marki: | Govinda |
---|
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Govinda Chufli Tibet Bio
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 2 | (66%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (33%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
3 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Klienci, którzy nabyli "Chufli Tibet Bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 5.950 art.