Govinda Proso brązowe kiełki bio

Wyjątkowe pod względem odżywczym

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Surowa żywność proso brązowe kiełki bio

  • Kiełkowanie powoduje rozbicie inhibitorów zawartych w brązowym prosie, część węglowodanów jest przekształcana w łatwo przyswajalne cukry, a białko rozkładane jest na aminokwasy. Kiełkowanie jeszcze bardziej poprawia i tak doskonałe właściwości prosa brązowego. Zawartość witamin wzrasta cztero- do sześciu razy w fazie kiełkowania, zwiększa się zawartość minerałów i substancji śladowych, a także cennych jednonienasyconych i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Żywy pokarm w niezmienionej, oryginalnej formie.
  • Kiełki prosa brązowego są suszone w temperaturze 35°C i mają jakość surowej żywności. Zapewnia to pełną ochronę cennych kompleksów witaminowych, które powstają podczas kiełkowania. Mają orzechowy, lekko pikantny smak przypominający rzeżuchę. Doskonałe do twarogu, musli, pieczywa, sałatek i nie tylko oraz nadają się do bezpośredniego spożycia.
Marki: Govinda

ocen klientów po polski dla Govinda Proso brązowe kiełki bio

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Proso brązowe kiełki bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder