Govinda Proso brązowe kiełki bio
Wyjątkowe pod względem odżywczym
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Surowa żywność proso brązowe kiełki bio
- Kiełkowanie powoduje rozbicie inhibitorów zawartych w brązowym prosie, część węglowodanów jest przekształcana w łatwo przyswajalne cukry, a białko rozkładane jest na aminokwasy. Kiełkowanie jeszcze bardziej poprawia i tak doskonałe właściwości prosa brązowego. Zawartość witamin wzrasta cztero- do sześciu razy w fazie kiełkowania, zwiększa się zawartość minerałów i substancji śladowych, a także cennych jednonienasyconych i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Żywy pokarm w niezmienionej, oryginalnej formie.
- Kiełki prosa brązowego są suszone w temperaturze 35°C i mają jakość surowej żywności. Zapewnia to pełną ochronę cennych kompleksów witaminowych, które powstają podczas kiełkowania. Mają orzechowy, lekko pikantny smak przypominający rzeżuchę. Doskonałe do twarogu, musli, pieczywa, sałatek i nie tylko oraz nadają się do bezpośredniego spożycia.
Marki: | Govinda |
---|
ocen klientów po polski dla Govinda Proso brązowe kiełki bio
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Proso brązowe kiełki bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Ayurveda101:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa 24h
Więcej niż 5.950 art.