Raab Vitalfood GmbH Cukier brzozowy bio
Substytut cukru z kukurydzy ekologicznej
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty
Opis
Dobrze znany substytut cukru, który został pierwotnie odkryty we włóknach kory brzozowej, znany jest nie tylko pod nazwą cukier brzozowy, ale także jako ksylitol. Konwencjonalny cukier domowy i cukier brzozowy mogą mieć ten sam wygląd, smak i moc słodzącą, ale naturalnie uzyskany cukier ma o 40% mniej kalorii.
Dzięki produkcji ze zrównoważonej kukurydzy możliwe jest oferowanie cukru brzozowego o wysokiej jakości ekologicznej.
Idealny do pieczenia (z wyjątkiem ciasta drożdżowego), gotowania i słodzenia napojów.
Uwaga:
- Spożycie w nadmiernych ilościach (od 30 g na porcję / od 50 g dziennie) może działać przeczyszczająco.
- Poziom napełnienia uzależnione jest względami technicznymi.
- Rolnictwo spoza UE.
| Marki: | Raab Vitalfood GmbH |
|---|
Pasujące produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Raab Vitalfood GmbH Cukier brzozowy bio
1 recenzja klienta w innym języku
| 5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Ayurveda101:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 5.950 art.