Raab Vitalfood GmbH Cukier brzozowy bio

Substytut cukru z kukurydzy ekologicznej

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Dobrze znany substytut cukru, który został pierwotnie odkryty we włóknach kory brzozowej, znany jest nie tylko pod nazwą cukier brzozowy, ale także jako ksylitol. Konwencjonalny cukier domowy i cukier brzozowy mogą mieć ten sam wygląd, smak i moc słodzącą, ale naturalnie uzyskany cukier ma o 40% mniej kalorii.
Dzięki produkcji ze zrównoważonej kukurydzy możliwe jest oferowanie cukru brzozowego o wysokiej jakości ekologicznej.

Idealny do pieczenia (z wyjątkiem ciasta drożdżowego), gotowania i słodzenia napojów.

Uwaga:

  • Spożycie w nadmiernych ilościach (od 30 g na porcję / od 50 g dziennie) może działać przeczyszczająco.
  • Poziom napełnienia uzależnione jest względami technicznymi.
  • Rolnictwo spoza UE.

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Raab Vitalfood GmbH Cukier brzozowy bio

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.