Sapore di Sole Bio Fusilli

Włoski makaron dla smakoszy świadomych odżywiania

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Makaron fusilli zalicza się do klasycznej elity makaronów i nie może zabraknąć go w żadnej kuchni. Ten rodzaj zachwyca wyjątkowym aromatem gryki, ponieważ w jego skład wchodzą sfermentowane kiełki gryki, które nadają się wyjątkowo do potraw nowoczesnej kuchni: a wysoka zawartość błonnika i fosforu przekonuje. Co więcej: tradycyjna produkcja, tak zwane "brązowanie", gwarantuje, że makaron idealnie nadaje się do gotowania, a jego konsystencja idealnie pasuje do kremowych sosów - cecha pożądana przez smakoszy.

Wskazówka: fusilli są idealnym dodatkiem do wyśmienitych potraw mięsnych np. ragout czy do sałatek z kremowymi sosami.

Przygotowanie: producent zaleca czas gotowania od 6 do 7 minut w osolonej wodzie.

Marki: Sapore di Sole

ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Bio Fusilli

Klienci, którzy nabyli "Bio Fusilli", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder